Οι άνθρωποί μας

16386839-Clipart-Illustration-of-an-Outlined-Lady-Teacher-Stock-Vector-teacher-cartoon-black


Βαγενά Ιωάννα

Πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση στην Κλασική Φιλολογία.

Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην «Αρχαία Ελληνική Φιλολογία».

Δεληγιαννίδου Θεοδώρα

Απόφοιτη του τμήματος Γλώσσας Φιλολογίας & Πολιτισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με ειδικότητα στην Ρώσικη Γλώσσα.

Μεταπτυχιακές σπουδές στο  τμήμα Εκπαίδευσης Ενηλίκων Πανεπιστημίου Κύπρου.Διδάσκει τη Ρώσικη γλώσσα  στο Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης απ’ όπου παραιτείται για να εργαστεί μετά από λίγους μήνες, στην Unesco.

Παναγοπούλου Πέγκυ

Γεννήθηκε στο Hässleholm και μεγάλωσε στην Kristianstad. Ήρθε στην Ελλάδα το 2002 και από τότε μέχρι και σήμερα διδάσκει Σουηδικά.

Έχει τελειώσει Σουηδική Φιλολογία στο Mittuniversitet της Σουηδίας και έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Κοινωνιολογίας της Παντείου. Εργάζεται στα Φροντιστήρια Παπαδέα.

Είναι εξετάστρια στα σουηδικά πτυχία Swedex.

Ηλιόπουλος Δημήτρης

iliopoulos

Απόφοιτος του τμήματος Φυσικής Πανεπιστημίου Πατρών.

Μετεκπαίδευση στις Μαθησιακές Δυσκολίες (Δυσλεξία) αξιολόγηση και αποκατάσταση.

Μαρτζάκλη Λίλη

Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή.

 

Παναγέα Αλίκη 

CAM01799[1]

Απόφοιτος του κρατικού Πανεπιστημίου Τιφλίδας IVANE TZAVAXISVILIS, BACHELOR στη Ρωσική γλώσσα και στην Ελληνική λογοτεχνία.
Καθηγήτρια Ρωσικής γλώσσας σε Ρωσικό σχολείο για 4 χρόνια.
Γνωρίζει και Γεωργιανά.