Έλα να φτιάξουμε την καλύτερη ομάδα! Γίνε πρώτος από τους πρώτους!

EKSOFILLO 02 copy last

ΔΩΡΟ 20% στις εγγραφές σε Όλες τις Ομάδες Προσανατολισμού έως 30 Σεπτεμβρίου 2015!

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ με διαγώνιο διάβασμα μίας (1) ώρας!

Σημεία υπεροχής

Η Εμπειρία μας
Η αδιαμφισβήτητη εμπειρία μας τόσο στο επίπεδο της Διεύθυνσης Σπουδών, όσο και των εκπαιδευτικών μας αποτελεί εγγύηση και ασφάλεια επιτυχίας κάθε παιδιού που εργάζεται ακολουθώντας τις συμβουλές – οδηγίες μας!
http://papadea.gr/frontistiria-papadea/viografiko-simeiwma

Η ομάδα των εκπαιδευτικών μας
Με πιστοποιημένες τόσο τις επιστημονικές, όσο και τις γνώσεις τους στον τομέα της διδακτικής, συνεργάζονται αρμονικά προς όφελος των παιδιών.

Θεωρίες Μάθησης
Ως κυρίαρχες θεωρίες μάθησης υιοθετούνται, ανάλογα με το σκοπό και τους στόχους της διδασκαλίας, ο εποικοδομητισμός ή ο καθοδηγούμενος ανακαλυπτισμός. Στο πλαίσιο του εποικοδομητισμού ελέγχονται οι προϋπάρχουσες αντιλήψεις των μαθητών, ώστε να προκληθεί γνωστική σύγκρουση και να «οικοδομηθεί» η νέα γνώση. Στο πλαίσιο του καθοδηγούμενου ανακαλυπτισμού, η/ο εκπαιδευτικός δεν προσφέρουν τη γνώση στα παιδιά, αλλά τα καθοδηγούν κατάλληλα, ώστε να την ανακαλύψουν.

Διδακτική Μεθοδολογία
Η διάλεξη υιοθετείται σπανίως! Στις περισσότερες των περιπτώσεων υιοθετείται η ομαδοσυνεργατική προσέγγιση, που είναι αποτελεσματική μόνο, όταν επιχειρείται στο πλαίσιο προσχεδιασμένων εκπαιδευτικών σεναρίων.
Εκπαιδευτικά Σενάρια
Η διδακτική μας πρακτική βασίζεται σε εκπαιδευτικά σενάρια, που έχουν διαμορφώσει οι εκπαιδευτικοί μας, με σαφή στοχοθεσία. Τα σενάρια αυτά συνοδεύονται πάντα τόσο από φύλλα εργασίας, όσο και από φύλλα αξιολόγησης των παιδιών, αλλά και της ίδιας της διδασκαλίας.

Ατομική Συμβουλευτική
Θεσμός στον οργανισμό μας οι προσωπικές συναντήσεις συμβουλευτικής με ειδικούς… Γιατί κάθε παιδί αντιμετωπίζεται εδώ ως «ΑΤΟΜΟ», με το σεβασμό που του αξίζει!

Αποτύπωση Προόδου Παιδιών
Η πρόοδος των παιδιών αποτυπώνεται σε πλήθος απεικονίσεων, με χρήση της βάσης δεδομένων Access της Microsoft. Το λογισμικό αυτό δίνει τη δυνατότητα εισαγωγής πολλών φίλτρων, ώστε η αποτύπωση της προόδου των παιδιών να μην είναι γενική, αλλά να μπορεί να εξειδικευθεί και να αποτυπωθεί σε συγκεκριμένους τομείς.

Τα φροντιστήρια μας βρίσκονται στο Περιστέρι Σαρανταπόρου 54, Αιγάλεω Θηβών 399, και Χαϊδάρι Στρ. Καραϊσκάκη 3.

Οι γραμματείες μας λειτουργούν καθημερινά από τις 10.00 το πρωί έως τις 13.00 το μεσημέρι και από τις 17.00 το απόγευμα έως τις 21.00 το βράδυ.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας μας είναι αντίστοιχα για το Περιστέρι 210 57 500 55 , το Αιγάλεω 210 590 90 95 και το Χαϊδάρι 210 58 13 555.

Βρείτε μας στο χάρτη!